Hemma hos-fotografering i Norrköping

Fotografering hemma hos kund foto 2fotogafer i norrköping hemma hos kund

Fånga ögonblicken i ditt eget hem

Föreställ dig att fånga de mest äkta och avslappnade ögonblicken av din familj utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem.

Vi erbjuder nu ett nytt paket med ”hemma hos-fotografering”, designat för att ge dig och dina nära och kära en personlig och bekväm fotoupplevelse.

Bekvämlighet och naturlighet

Vårt nya erbjudande passar särskilt bra för familje- och barnfotografering. Genom att fotografera i en miljö där alla känner sig trygga och bekanta, kan vi fånga den naturliga dynamiken och de genuina känslorna som bara dyker upp hemma. Oavsett om det är de mysiga stunderna i vardagsrummet eller lekfulla ögonblick i trädgården, skapar vi bilder som verkligen reflekterar ert liv. Vi kan även ta bilder i mer studio-stil i vår portabla studio. Lite mer formella bilder som kan användas såväl i privata som yrkesmässiga sammanhang.

Flexibla alternativ

Hemma hos-fotograferingen inkluderar cirka en timmes fotograferingstid, vilket ger oss gott om tid att föreviga era speciella stunder. Vi kan också ta bilder utomhus i närheten av ert hem, vilket ger en fantastisk variation i bildkompositionerna och utnyttjar det naturliga ljuset på bästa sätt.

Minnesvärda bilder

Som en del av detta paket får ni en 18×24 cm förstoring med ram – en perfekt storlek att hänga upp på väggen eller ge bort som en personlig present. Den inramade bilden blir ett tidlöst minne från en dag fylld med glädje och närhet. Kan sedan kompletteras med flera olika paket med bilder både digitalt och i utskrift.

Unikt erbjudande

Det är en investering i minnen som kommer att vara livet ut.

Fotografering hemma hos kund foto 2fotogafer i norrköping hemma hos kund
Utohusfotografering med hund foto 2fotogafer i norrköping

Boka idag

Ta chansen att boka er hemma hos-fotografering i Norrköping och skapa oförglömliga minnen.i en miljö där ni kan vara er själva till fullo. Kontakta oss för mer information och för att boka en tid som passar er.

Välkomna till en fotoupplevelse som är lika unik som ni är.

Pris för ca 1,5 timmars fotografering och en 18×24 förstoring 3 150:-. Priset gäller Norrköping centralt. Söderköping centralt 200:- tillägg. Finspång, Linköping och Valdemarsvik centralt 300:- tillägg. Övriga orter, hela landet enligt offert.

Utohusfotografering med foto 2fotogafer i norrköping
Utohusfotografering med foto 2fotogafer i norrköping
Utohusfotografering med hund foto 2fotogafer i norrköping